28 April 2011

Su hakkında ilginç bir belgesel



Geçenlerde bir arkadaşımın vasıtasıyla haberdar olduğum, su hakkında ilginç bir belgesel. Aslında izlerken bu kadar da olabilir mi diye düşünmeden de edemiyorsunuz ama bazı şeyler çok da bilimsel temellere oturtulmamış hissine de kapılıyor insan. Ama yine de beni etkilemeyi başardı mı başardı... önemli olan bazı durumlarda size iyi geleceğini düşündüğünüz şeylere inanmak değil midir zaten? ayrıca kötü bir mesaj da vermiyor aslında, hep bildiğimiz, pozitif düşünce ile herşeyi değiştirebilirsiniz temeliyle insana yol gösteriyor. izlerken kendime aldığım notları aktarmak da isterim. spoiler gibi olabilir. 6 parçadan oluşuyor biraz uzun ama sabredin, izlediğinize değecek :)

* water has memory - any substance that interacts with it, has been traced. it records info. although its chemical composition stays unchanged, structure of water-how molecules are organized- may change significantly.
* we pollute water spiritually. water adapts stress, hatred and all negative feelings. Thus, it's almost dead when it enters the body.
* it has memory. it's a medium where all features are governed and transmitted.
* intention can be imprinted in the water.power of faith can be traced with water.

No comments: