04 October 2010

Coldplay - Fix you

Coldplay'in bendeki yeri apayrıdır, bir konserlerine gitmeden bu dünyadan göçecek olursam gözlerim açık giderim; o derece severim kendilerini...
bu şarkıları grup üyeleri tarafından, yazdıkları en iyi şarkı olarak belirtilmiş olmakla birlikte, chris martin'in bu şarkıyı eşi gwyneth paltrow'un ölen babası için yazdığı da rivayetler arasındadır.




Coldplay - Fix You
Uploaded by EMI_Music. - Watch more music videos, in HD!

3 comments:

Dudu said...

Yalniz degilsin traineeciiimm :) Kesinlikle bayiliyorum kendinlerine ve ne yapip edip konserlerine gitmelisin. Sakat bacagimla gidip, arkama yaslanip ama ara ara dayanamayip ayaga kalkip heyecandan ziplaya ziplaya izlemistim. :) Izle ve bir daha hayran ol. Coldplay haftani destekliyorum :)

lifetrainee said...

eheh duducum yaşasın yaw, ama takiplerime göre londra veya avrupa için konser belirtisine rastlayamadım ben, o yüzden de çıldırıyorum, haberin olursa beni de bilgilendirir misin? aslında hollanda'da olsa mesela bahaneyle gitsem çok istiyorum ama kısmet artık :) senin favori şarkın hangisi bu arada?

Dudu said...

tabii ki haber veririm. cok komik ama ben ny yakinlarinda bi yerde yoldan gecerken gormus ve cok sansa girebilmistim konsere :)))
benim sarkim da warning sign galiba, ayh bilemedim ki ama en bi onu icten soyleyip dinliyorum sanirim :)