03 May 2010

Bu ne şimdi...

Vietnam lokantasında garson kıza bayanlar tuvaletinde tuvalet kağıdının bittiğini söyledim... OK dedi. ben masama döndüm tam bir fondipin ortasındayım, hatun kızımız elinde bir tuvalet kağıdıyla bana doğru geldi ve elime tutuşturdu tuvalet kağıdını... bu ne şimdi dememe kalmadan 'high' olmanın etkisiyle "cheers" dedim, sanki çok normalmiş gibi elimdeki kocaman rulo tuvalet kağıdıyla tuvalete gittim... dahası tuvalette zaten bir rulo tuvalet kağıdı olduğunu farkettim... of ya özetle rezil oldum. tabi chopstickle sigara içmem de cabası... durun bir dakika yaw ben hayatımda sigara içmedim, sigaradan da nefret ederim. iyi geceler :()

5 comments:

Eliza Doolittle said...

Ahahahahaha cok guldum buna :)
Ben de cuma (queens day) boyle suursuz bi mutlucuktum!

lifetrainee said...

Elizacım işin garibi ben ne olduğunu bile anlayamadım yaw, ama ister istemez gülerken buldum kendimi :) çok garipti çoook... ama gülelim güldürelim hep birlikte inşallah ihihih

La Santa Roja said...

Ortama uyum sağlayacaksın kuzum, Vietnam'lı kızımızın aklı da pek evvelmiş :D Ve sen ile sigarayı aynı karede düşünmek?!? Wow!!

lifetrainee said...

la santacım rojacım yine sigaradan nefret ediyorum değişen birşey yok, tütüne hayır bitkisel çözümlere evet tamamen doğal yani :)

La Santa Roja said...

Hahhaa tamam o zaman :)